Operation: Nordmarsch

Karta Sthlm - Boden


Kl. 20:12 den 26/7 2009 inleds Operation: Nordmarsch med utgångspunkt i Stockholm. Under de nästkommande 12 timmarna kommer vi att snabbt avancera norrut utmed den svenska östkusten. Vi kommer endast att stanna i till i större städer för att fylla på förnödenheter samt förstärkningar. Kl. 10.26 den 27/7 2009 kommer vi att ha nått slutdestination Boden, Norrbotten. Kodnamn: "Helvetet". Vi kommer att avancera snabbt från Boden central (Kodnamn: "The Gates of Hell") genom centrala Boden för att sedan upprätta fasta positioner vid infanteriregementet I19 (Kodnamn: "Platsen Gud glömde"). Väl framme vid "The Gates of Hell" kommer vi att delas in i två grupper, den ena fortsätter mot "Platsen Gud glömde" och den andra beger sig av för att säkra och upprätta fasta positioner vid Artilleriregementet A9 (Kodnamn: "Där solen aldrig ler"). "Där solen aldrig ler" kommer att ansvara för indirekt bekämpning av fienden under vår tid i "Helvetet".

Under marschen norrut kommer luftunderstöd att ges av LSS (Luftsstridskolan) från Uppsala fram tills dess att vi har korsat gränsen in till Norrbotten, då kommer luftunderstödet att överlåtas till Norrbottens flygflottilj - F21. F21 kommer även att ansvara för luftunderstödet under vår tid i "Helvetet".

Kommentarer
Postat av: Mr. G

Läsvärt! Kommer att följa!

2009-07-26 @ 17:56:13
Postat av: Nanou

Det är äckligt långt dig. O.o Men jag råkar veta att den där lilla... Byn... Faktiskt har EN McDonald's. Slå den du! Det var ju hygglo av dem att tänka på det i alla fall, när ni nu ska dit upp. Någonting att göra i alla fall, på den lediga tiden (som ni kanske inte kommer ha så mycket av, men i alla fall). ^^'



Men lycka till med det här! :3 Jag kommer garanterat att läsa.

2009-07-26 @ 19:26:02
URL: http://sonjandrea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0